Fuck this world I’m going to Neverland

Hej på er! 

Fredag igen. Denna fredag spenderar jag i sängläge med en förkylning, menmen så är det ibland. Tycker jag har varit frisk relativt mycket den här terminen ändå. Sedan skolstart har jag inte varit hemma en enda dag, vilket är positivt då jag förra året var sjuk väldigt mycket. Sen kan saker alltid förändras såklart, kanske blir det mer sjukdagar efter höstlovet. Det vet en aldrig.

Just nu så dricker jag te ur min största kopp, äter fruktsallad och lyssnar på Niall Horans debut soloalbum. Så galet bra album! <3 (jag fick ju höra nästan hela albumet när jag såg honom i tidigare i år)

 

För några veckor sedan så testade jag på att handla från ”Wish”, alla saker har inte kommit än med några av de kom nu i veckan.

IMG_3330

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är två långärmade tröjor, en med ”Peter Pan” – tryck och en med Harry Potter tryck. Samt ett skal som inte syns så jätte bra men det är ”Skam” motiv som det står ”Du är ikke alene” på och sen så är det bilden på Isak och Even när Isak säger det till Even. <3

Hoppas ni får en jätte fin fredag och helg!

blogstats trackingpixel

34 reaktion på “Fuck this world I’m going to Neverland

  1. men usch krya på dej även om du hållt dej frisk länge sa just här om dagen ja har klarat mej kanske inget ska säga än
    krya på o fin lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>