There are so many beautiful reasons to be happy

Ni som följer mig på instagram (heter @/booooel där för er som inte följer), kanske såg min spam av fina höstbilder igår. Alltså vilken fin dag det var igår och även idag är det sjukt fint väder. Jag blir alldeles lycklig! Det finns inget som jag älskar mer än fina höstdagar när träden har massor av olika färger.

Jag har under det här året verkligen arbetat massor med mig själv. Att uppskatta det jag har, inte stressa upp mig eller irritera mig över onödiga saker. Om jag får säga det själv så tycker jag att det har gått framåt. Varje dag så känner jag mig tacksam över det jag har, och har blivit bättre på att inte ta åt mig av negativa saker. Att bara hinna stoppa mig själv och säga ”det är inte värt din energi att bli irriterad/ uppstressad”. Jag går såklart tillbaka ibland, men så är det och så får det vara. Jag har även börjat acceptera mig själv för den som jag är. Att acceptera att jag t.ex. inte tycker om stora folk massor eller tycker om att festa särskilt mycket och se de egenskaperna ändå som en del av den som jag är. Bara för att jag inte följer samhällets normer så är jag inte fel.

Kom ihåg: vi har alla ett värde oavsett om vi presterar eller inte, följer samhällets normer eller inte.  

IMG_3324IMG_3323IMG_3322IMG_3326IMG_3325IMG_3311

 

Hoppas att ni får en super fin söndag!

blogstats trackingpixel

52 reaktion på “There are so many beautiful reasons to be happy

  1. Underbara bilder!
    jag har haft en mysig söndag hitills med promenad, food prep och lite tvättning, alltid skönt att få allt sånt gjort tycker ja ! :) kram!

  2. Härligt inlägg, skönt att du har jobbat med dig själv och kommit framåt! 😀 Såå viktigt att uppskatta det lilla i vardagen och lägga energi på det som verkligen är viktigt!

  3. Härligt att läsa och det är fina höstbilder du bjuder på!☺ Här själv gjort en liknande resa i år och det är riktigt skönt när man slutar slösa sin energi på onödiga saker verkligen och accepterar sig själv för den man är!

    • Tack! Ja, men visst är det. Så viktigt att arbeta med sådana delar av sig själv så att en inte blir fast i gammalt.

  4. Javisst! I söndags & i går var det fint väder. Idag.. Not so much, men då får man göra dagen så fin som möjligt! 😀

    Sv; tusen tack! Hoppas du också får en fin dag idag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>