My shadow’s dancing without you for the first time. My heart is hoping, you’ll walk right in tonight.Tell me there are things that you regret, cause’ if I’m being honest I ain’t over you yet. It’s all I’m asking. Is it to much to ask?

Fredag, igen. Likadant är det varje gång det är fredag. Jag älskar mitt arbete, men alltså fredag. Det får en ju att bli alldeles extra lycklig, det går inte att komma från.

Veckan har varit bra, men lite sjukdom bland mina kollegor så har fått arbeta extra hårt. Det funkar men är alltid bäst när en alla är på plats såklart. Vi är ett så härligt gäng så märks när folk är borta.

Min helg kommer spenderas hos min mamma och ta hand om mina djur. Tycker det ska bli så mysigt att bara få hänga med dem. Jag saknar verkligen att ha djur nära mig dagligen, även om jag träffar de minst 2 gånger i veckan. Jag uppskattar de såklart extra mycket nu när jag inte ser dem dagligen, men det är ändå inte riktigt samma sak som att bara få ha de nära 24/7.

Jag har dragit igång att köra en ”yoga challenge” på 31 dagar. Har gjort 6 dagar nu och börjar känna i kroppen nu. Men är i så galet stort behov av yoga. Är verkligen stel som en pinne haha!

Hoppas att ni får en trevlig helg!

large

 

 

blogstats trackingpixel

32 reaktion på “My shadow’s dancing without you for the first time. My heart is hoping, you’ll walk right in tonight.Tell me there are things that you regret, cause’ if I’m being honest I ain’t over you yet. It’s all I’m asking. Is it to much to ask?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>