Vi sa: vi ska ta över världen. Vi ska bli stora, vi ska bli mäktiga ha ha, och vi ska göra vattnet rent och vi ska aldrig skada varandra mer och vi ska slåss. Ja, vi ska slåss mot Goliat. Så tro på mig, för jag vet att du är modigast.

Här sitter jag med största koppen te och varvar ner inför att gå och lägga mig. Tröttheten hänger över mig som ett moln. Det har varit några intensiva dagar på jobbet, som det är när en arbetar med barn. Det är värt det även om att det inte alla dagar känns så såklart. Idag slog det mig när jag var med på musiklektionen och mina 3:or övade på Lucia sånger, då de har Luciatåget i år, hur fina dem är. <3 Förutom intensiva dagar med sina guldglimtar så har jag varit i full gång sedan jag kom hem. Laga mat, städa och diska. Det är kul nästan jämt att vara ”vuxen” haha. Dock skönt när det är gjort!

Annars så såg jag på ”Bonde söker fru” igår och applåderade in Joacim Rickling som kommer från den lilla hålan som jag kommer ifrån. Tydligen har vi gjort något bra åtminstone eftersom han verkar vara en trevlig människa haha.

Imorgon är det fredag, gu’ så fantastiskt! Tiden går så galet fort, jag hinner verkligen inte med! Fredagar är alltid härligt, ser såå framemot helg.

Hoppas ni får en fantastisk fredag och helg! 

large

blogstats trackingpixel

60 reaktion på “Vi sa: vi ska ta över världen. Vi ska bli stora, vi ska bli mäktiga ha ha, och vi ska göra vattnet rent och vi ska aldrig skada varandra mer och vi ska slåss. Ja, vi ska slåss mot Goliat. Så tro på mig, för jag vet att du är modigast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>