Sustainable Development Goals

Har ni koll på de globala målen som typ alla världens ledare samlades under 2016 och bestämde hur de vill allt ska vara 2030?

Det hade inte jag heller koll på förrän jag började kolla på Therese Zätterqvists youtubekanal. Jag blev nyfiken och klickade mig in på undp.org och kikade på dem. Tycker det är intressant och viktigt att ha koll på dem.

global-goals-full-icons.png__2318x1180_q85_crop_subsampling-2_upscale

 

 

Skulle ni vara intresserade av att jag med jämna mellanrum gör ett inlägg om ett av dessa 17 olika mål, så att vi tillsammans kan lära oss mer om de och hur vi kan hjälpas åt att typ rädda vår värld från fortsatt klimatförändring och liknande? :)

Kommentera gärna nedan om vad ni tycker!

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Sustainable Development Goals

  1. Hade koll på dessa bara på grund av att vi hade projekt i skolan där vi skulle ta hänsyn till målen. Annars hade jag aldrig fått upp ögonen för de :)

  2. Det skadar absolut inte att bli påmind. Det gäller att hålla tummarna så att världens ledare står fast vid givna överenskommelser. Vissa har lite svårt för det! Inga namn, men jag tänker på D. Trump!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>