När tiden springer ifrån en

Men hallå där! 

Det var ett tag sedan jag bloggade. Jag vet inte, men tiden har sprungit ifrån mig helt enkelt. Hoppas att ni mår bra och haft härliga sommardagar den senaste tiden.

Vad har hänt den senaste tiden?

Jag har umgåtts med vänner, tog en sväng till Sandhamn med min mamma, umgåtts med min pappa och hans fru och även börjat jobba. Det är otroligt lugnt på jobbet, så jag sliter inte ihjäl mig så att säga. Jag har även köpt Ed Sheeran biljetter tills hans konsert i Friends Arena 14 Juli nästa år. Otroligt taggad för att ÄNTLIGEN få se honom live alltså.

Hoppas på att få till bloggandet bättre men tycker nästan det är svårare under sommaren att faktiskt blogga. Tror det handlar om att jag är mer aktiv ute och träffa människor än vad jag är annars under året. Känns som så åtminstone :)

Vi hörs kompisar :)

large

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>