När tiden springer ifrån en

Men hallå där! 

Det var ett tag sedan jag bloggade. Jag vet inte, men tiden har sprungit ifrån mig helt enkelt. Hoppas att ni mår bra och haft härliga sommardagar den senaste tiden.

Vad har hänt den senaste tiden?

Jag har umgåtts med vänner, tog en sväng till Sandhamn med min mamma, umgåtts med min pappa och hans fru och även börjat jobba. Det är otroligt lugnt på jobbet, så jag sliter inte ihjäl mig så att säga. Jag har även köpt Ed Sheeran biljetter tills hans konsert i Friends Arena 14 Juli nästa år. Otroligt taggad för att ÄNTLIGEN få se honom live alltså.

Hoppas på att få till bloggandet bättre men tycker nästan det är svårare under sommaren att faktiskt blogga. Tror det handlar om att jag är mer aktiv ute och träffa människor än vad jag är annars under året. Känns som så åtminstone :)

Vi hörs kompisar :)

large

blogstats trackingpixel

25 reaktion på “När tiden springer ifrån en

  1. Åh vad skoj att du ska på Ed Sheerans konsert! 😀 Jag hade också velat åka på den men har tyvärr inte pengar till det. Blir så dyrt när man bor här i Norrbotten, för då ska man betala konsertbiljett, hotellövernattning, flyg och tunnelbanebiljetter , plus mat att äta såklart, vilket gör att en biljett för ca 500 kr blir en summa på ca 4000 kr istället :(

    Kul att du gillade citatet!

  2. Ja, det är bra att prioritera annat än bara nätlivet faktiskt. Tycker jag :)
    Roligt att du snart ska se honom live. Själv ska jag snart se Takida live vilket ska bli sjukt spännande och roligt 😀

    Sv; ja, det var det verkligen!

  3. japp så är det ju man kan ha mera att visa o skriva om men ändå så räcker ju tiden inte till ja sitter här alltid vid denna tiden 23 24 så är de alltid tyvärr fin vecka önskar jag dej o kika in när du hinner kram

  4. Tror det är ganska vanligt att man är mer ute på sommaren och sitter mindre vid datorn så bloggandet brukar gå ner för många! Härligt att du köpt biljetter!:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>