Hov1

Glädjen när Hov1 släppte sitt album igår går inte att beskriva!

Min favorit låt är fortfarande ”Kärleksbrev” (som inte är del av albumet dock) men tycker att alla låtarna är otroligt bra. De gör låtar med rättfram och ärlig attityd som verkligen tilltalar mig. Tror detta blir sommarens album för min del!

 

blogstats trackingpixel

67 reaktion på “Hov1

 1. Har bara lyssnat på första låten nu när jag är inne på din blogg, ska lyssna på resten i min mobil sen :) Verkar vara ett bra album!

  sv: tack <3
  kramar

 2. Oj, hör så mycket om dem hela tiden, men har aldrig satt mig in i dem, haha. Kanske är dags, de var ju till och med i staden här och spelade för några veckor sen, haha! ^^

 3. Aldrig lyssnat på Hovet, men har hört att en kompis brukar lyssna på dem :)

  Ja det var gott med kinabuffé och mysigt med en stadstur med mamma :) Tyvärr mådde jag inte bra, och har mått skit hela veckan pga medicinen :(

  Hoppas du får en fin valborgs! Har du några planer för idag? :)

 4. jag har bara hört gråzon så får ta och lyssna igenom albumet :)

  sv; kul att du gillar inlägget :)
  alltså mitt badrumsskåp ramlade ner bara sådär för två år sen när jag skulle stoppa i en ansiktsmask i det. förra året så blåser mitt stängda fönster upp mitt i natten. fönstret borde ha gått sönder då det öppnas inåt men det var helt, inte en enda skråma i det och i år så ramlade en tavla ner som jag har stående på en hylla. tavlan borde ha haft ner sakerna som står framför den med dom var orörda. det läskiga är att allt det här har hänt i april med typ ett års mellan rum :o​

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>