Övernaturligt

Övernaturligt. Spöken. Andar. Energier.

Jag är otroligt nyfiken och intresserad av det övernaturliga. Kanske är det en förhoppning över att det finns ett liv efter döden. Kanske är det för att det är en svindlade och skit läskig tanke att det just finns något efter att en har gått vidare. Finns det verkligen en annan sida?

Det finns säkert en del av er som bara ”pfft, det där är bara skit snack”. Kanske är det så. Men tänk om det faktiskt finns andra med oss.

Nu när jag är hemma och är sjuk så avverkar jag en hel del spökjakter på youtube av både Jocke & Jonna och av LaxTon Ghost Sweden. Så många att jag sov med lampan tänd i natt för att jag var så creeped out. Men det är en känsla av fascination som blandas av en gnutta rädsla. Jag blir helt ”omg I want to do this” samtidigt som jag blir helt ”holy fuck, JAG KISSAR PÅ MIG”.

Skulle ni vilja höra om mina övernaturliga upplevelser och prata mer om sådant? 

tumblr_ootss63wGp1vl8mmno1_1280

blogstats trackingpixel

69 reaktion på “Övernaturligt

  1. Jag är lurig när det gäller sådant här: jag TROR inte på något, men jag tror på alla som säger att de har upplevt något. Så jag tror på det de tror på, men samtidigt tror inte JAG på något, haha… that doesn’t make any sense… I know…

  2. Skulle vara roligt att höra dina erfarenheter om det! Jag själv tycker att det spökar i mitt hus men är bara jag och min granne som känner av det :)

  3. Jag är lika intresserad och facinerad så som du är om det här ämnet, så att läsa mer om vad du upplevt och dina tankar kring ämnet skulle vara kul att få läsa mer om!
    Jag själv tror att det finns ett liv efter döden. Och hela min familj har någon slags koppling till det, då många har sätt andar. Men dock inget som vi pratar om högt då folk inte vill tro på det, så som min pojkvän som faktiskt blir sur då jag tar upp ämnet xD

    Sv; tackar! 😀

  4. jag skulle verkligen vilja höra dig prata om sånt. jag tror på såna saker 😀 jag tror själv att det spökar hemma hos mig ibland då det har hänt saker som det inte finns nån förklaring till hur det kunde hända.

  5. Det verkar som att jag inte kan kommentera hos dig. Kanske mina kommentarer ligger i skräpposten…. nu tar jag inte med min adress veikenpunktse Hoppas att det funkar

  6. Jag svarar här istället för inne hos mig så ser du svaret lite fortare 😀 Jag har varit med om oförklarliga saker ända sedan jag var liten. Den första gången var jag bara 6 år och då var det min gammelfarmor som visade sig i spegeln för mig precis efter att hon hade somnat in. Jag visste inte om att hon hade gått bort då utan blev rädd när jag såg henne i spegeln och ropade efter mamma och när mamma kom så var gammelfarmor redan borta så mamma såg henne inte. Jag har senare fått förklarat för mig att hon visade sig för mig en sista gång för att ta adjö. Mamma fick veta att hon hade gått bort strax efter att jag hade sett henne i spegeln. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>