Håkan Hellström på Ullevi 2016

I fredags så gick en film live från Håkans konserter i somras. Självklart så satt jag bänkad och sjöng högt med i låtarna och återupplevde min upplevelse från min konsert i somras.

 

IMG_1858IMG_2514IMG_1858

 

Om någon är intresserad så kan ni trycka här för att se den på svtplay :)

Jag längtar efter att få ha min ”Håkan sommar”, ska se honom på Stadion i Stockholm med min pappa, i Umeå med mina kompisar och på Ullevi men mina kompisar. Jag längtar efter att få stå där igen och sjunga med i hans ärliga, fina och fantastiska texter.

Är det några av er som ska se honom i sommar?

blogstats trackingpixel

44 reaktion på “Håkan Hellström på Ullevi 2016

  1. Roligt att du återigen ska se honom, inte bara en gång utan tre hela gånger. Hoppas att det inte bara blir allt för uttjatat! :)

    Sv; glad påsk! 😀

  2. Roligt att du ska se han mycket i sommar! Är själv inte så mycket för honom men vissa låtar ger en verkligen sommarfeeling 😀

  3. Jag såg också lite av konserten från Ullevi i fredags. Är inte själv förtjust i Håkan alls, men mamma tycker om vissa låtar med honom så hon ville se det. :)

    Ja The big bang theory är en av mina favoritserier, så kul! 😀
    Hoppas du haft en fin påsk!

  4. Jag ska inte se Håkan i sommar men såg konserten på svt play. :) Är inte jätteförtjust i hans musik men vissa låtar är riktigt bra. Fick faktiskt rysningar av vissa låtar och sen när man ser stämningen och publiken. Gosh, kan tänka mig hur det är att vara där på plats. Magiskt! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>