Just stop your crying it’s a sign of the time, Welcome to the final show hope you wearing your best clothes

I fredags, samma dag som hela Sverige skakades om så släppte även Harry Styles sin första egna singel. Den har glömts bort lite för mig men har tagit mig ann den nu.

När jag lyssnar på texten så känns det som att den var så väl genomtänkt till att släppas just den 7/4. Det går rysningar genom min kropp och jag är nära på att brista ut i gråt. Jag tycker att det är en otroligt fin och bra låt. Tycker att Harrys röst verkligen gör sig rättvisa, musiken är riktigt grym och texten är otroligt fin. <3

Vad tycker ni?

blogstats trackingpixel

68 reaktion på “Just stop your crying it’s a sign of the time, Welcome to the final show hope you wearing your best clothes

  1. Åh får ta mig an låten då, om den är så bra. Brukar inte lyssna på den gruppen eller den artisten men ger alltid alla en chans! 😀

    Sv; ja, det är hemskt. Tack ska du ha! :)

  2. Han är uppenbarligen en MYCKET duktig sångare och musiker. Jag har aldrig lyssnat på One direction, så har ingen relation till Harry Styles därifrån, men är djupt imponerad och kan ärligt säga att jag tycker MYCKET om låten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>