April

Godmorgon till en fantastisk lördag och ett steg närmare vår. Det är nämligen första April! 

large

large

 

 

 

 

 

 

 

 

Våren och hösten är mina favorit årstider.

Nu så kommer det börja blomma. En kommer kunna börja gå i sneakers och ha jeansjacka under de varmare dagarna (med varma kläder under såklart). Solglasögonen kommer att ligga i väskan dagligen. Paraplyet och regnkläderna redo för att ta sig ann aprilvädrets hastiga förändringar. April kan leverera fyra olika väder på samma dag. Det är fascinerande.

Det är snart påsk. Och det känns verkligen som att vi börjar närma oss sommaren med enorma steg framåt. Som att en inte riktigt hänger med tycker jag. En kan aldrig njuta tillräckligt just den här tiden.

På jobbet kommer vi bara fortsätta ta oss ann att vara ute så mycket som det bara går. Det kommer kännas lätt att gå ut och vara rastvakt. Den genuina glädjen kommer spritta i en för utomhusvistelse. Fräknarna kommer att sprida sig över min kropp och solskyddsfaktorn kommer vara min bästa vän.

Men jag vet även att jag ibland under våren kan komma i en svacka och må ganska så dåligt för att jag inte hinner med det jag vill göra. Saker kan kännas lättare men samtidigt svårare. De radar upp sig mer på våren för att åtminstone jag vill så otroligt mycket. 

Kom ihåg att även om alla runt omkring dig blir glada och mår bra, så är det okej att inte känna samma glädje. Det är okej att må dåligt. 

Det är okej att känna.

blogstats trackingpixel

58 reaktion på “April

  1. Bra skrivet! Jag tycker också om våren även fast vi har massa snö till typ slutet av april.. Stor skillnad jämfört med när jag bodde i Borås och där hade man aldrig snö, typ några få dagar i december, haha.Men bäst är ändå sommarmånaderna juni-augusti tycker jag :)

    Tack så mycket! 😀 Ja igår var jag hurtig, hade mycket ork och då får jag ta tillvara på det och göra det jag kan och orkar som jag inte annars pallar. Idag är dock en sämre dag så blir en lugn mysdag i soffan med serier, blogg och målning :) Hoppas du får en fin lördag! Har du några planer för dagen?

  2. på våren brukar jag få depression och ändå är det min favoritårstid. För det är HOPPET och framtidstron som väcks i och med knoppar och varmare ute… Inatt snöade det hela natten, pitt.

  3. ja gillar inte april väder då det kan vända så . barnen sa idag vi kan sätta ner vinter kläderna nu näää stopp stopp
    hoppas på en varm solig april eller hur =) ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>