Onsdagsbestyr

Idag började morgonen redan klockan fem. Inte för att jag skulle upp och jobba eller göra något roligt. Utan för att jag skulle in på operation!

IMG_2815

 

Det var inget stort ingrepp men för mig som hatar sprutor och har lite smått fobi för sjukhus tyckte det var tillräckligt jobbigt. Jag har haft en knöl på halsen sedan i Januari. Men nu är den borta. Bara vänta och se vad de får för svar. Läkaren tror det är en inflammerad talgkörtel. Så vi får hoppas på det 😀

Fick åtminstone njuta av en otroligt vacker morgon!

blogstats trackingpixel

28 reaktion på “Onsdagsbestyr

  1. Usch vad jobbigt med operation men tur att den gick bra och inte var så stor :) Hoppas på bra resultat. Jag ska strax iväg till sjukhuset med mamma då hon ska röntgas och kollas med ultraljud då hon också har knöl på halsen (mest troligt något med sköldkörteln).

    Tack vad kul att du gillade outfiten :) Hoppas du får en fin torsdag!

    • Ja det var jobbigt. Men förhoppningsvis helt ofarligt, men känns skönt att den är borta :)
      Hoppas allt går bra för henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>