Beauty and the beast

Under förra veckan så var jag och såg ”Beauty and the beast”.

Wow vilken film! Det är en av de bästa filmerna som jag har sett. Definitivt på min topp 10-lista.

Jag älskar att de har gjort Belle mycket mer självständig och stark. Samt att de har suddat ut det största ”Stockholm syndrome” i storyn. Att Belle och Beast faller för varandra genom gemensamma intressen istället för att de helt plötsligt blir kära.

Dessutom är musiken HEEELT MAGISK.

Ni som har sett den vad tycker ni?

 

blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Beauty and the beast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>