Earth Hour

earth hour

 

Ikväll är det dags för Earth Hour!

Mellan 20.30 – 21.30 så släcker vi alla lampor och elektronik för att uppmärksamma klimathotet. Är viktigt för oss och alla generationer som kommer bakom oss att vi tar klimatet på största allvar och försöker uppmärksamma det så mycket som det bara går så att vi kan stoppa förstöringen av vår planet.

Är ni med?

 

 

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Earth Hour

 1. Jag är nyfiken på en sak. Detta sker under endast en gång per år, om man inte utnyttjar det fler gånger, hjälper det ens då? :/

  Sv; tackar! 😀

  • Jo men det tror jag :)
   Om väldigt många världen över minskar det för en timme så gör det något. Det blir åtminstone ett meddelande till politikerna att folket bryr sig. Ju fler år det håller på desto större spridning tror jag det blir.

 2. jaha det missad vi i år nu då ja kom på det när ja lästa här men ja hjälper nog till lite annars

  ja det är skönt när man löser det lätt att missuppfatta varann . fin söndag till dj kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>