Sundays are perfect for walks in the sun

Finns det något bättre än att gå på långpromenad i solen med fika i en ryggsäck?

Jag tror faktiskt inte det. Det är harmoni för själen. Just där och då så inser en hur viktigt det är att ta sig tid att stanna till och njuta av nuet på riktigt.

Den här helgen så har jag vaknat tidigt och fått njuta otroligt mycket av det helt underbara vädret. Är otroligt tacksam för det. Våren är i stort sätt här och en får njuta av alla timmar, minutrar och sekunder som en får ta del av solen och ljuset (tills nästa helg åtminstone då vi ställer om klockan). Jag försöker alltid lagra solens energi, även fast att jag vet att det är i stort sett omöjligt haha 😉 En kan alltid försöka med det och ta fram det under de dagar med dåligt väder och när en är väldigt trött.

IMG_2790 IMG_2793

 

Hoppas att ni alla får en fortsatt fin söndag!

blogstats trackingpixel

40 reaktion på “Sundays are perfect for walks in the sun

  1. fan vad avis jag blir, vill också ha vår men framför allt BARMARK så en kan ge sig ut till skogs igen :(

  2. Åh jag är också övertygad om att man kan lagra solljus, eller ja du vet jag har övertygat mig själv om att det går! Underbart med en långpromenad på en söndag!:D

  3. Åh, jag försöker också lagra solens energi fastän jag vet att det inte går :( Vi får uppfinna en lösning på det där! Men din dag låter oavsett alldeles, alldeles, underbar! 😀

  4. Visst är det underbart med solskenspromenader med lite fika i ryggsäcken 😀 Jag försöker också att samla solstrålar och lagra dem till regniga dagar 😀 Kram <3

  5. ja men alltså när vädret är sådär gott man bara vill va ute o mysa o nu sa de oxå att här kan komma snö.. åh orkar inte vill ha vår ju

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>