Welcome to the black parade

Spännande, skrämmande, läskigt och roligt.

Välkomna till min nya blogg. Ni som har varit i bloggvärlden ett tag vet med er att jag har bytt bloggar 1000 gånger. Anledningen är att jag inte riktigt har hittat hem känner jag. Jag har inte blivit riktigt nöjd med själva bloggen och tappat motivation och startat ny på ny på ny på ny.

Efter att jag blev utmattad så har jag funderat på om jag verkligen ska fortsätta blogga och varför i sådana fall. Det jag kommit fram till är att jag vill fortsätta blogga, och att anledningen är dels att jag tycker det är väldigt roligt. Det är ett roligt sätt att vara kreativ på. Jag valde denna gång att kolla runt på andra bloggportaler och fastnade för spotlife. Det ska bli spännande att lära känna en ny portal efter att ha bloggat på blogg.se i väldigt många år.

Efter att jag kommit fram till att jag ville fortsätta blogga så funderade jag på om jag ville fortsätta fokusera som musikbloggare. Jag kom fram till att jag vill ha det som ett av mina huvudämnen men vill blanda det med andra ämnen också. Ha större möjlighet till att skriva om vardagen och jaa… Därför heter jag numera livetsmix.

Om ni tycker om musik, konserter, böcker, serier, funderingar om livet, vardag och feminism då har ni kommit rätt! Ni får ha lite överseende med hur bloggen ser ut och hur jag får till allt till och börja med eftersom att jag är alldeles ny här på spotlife :)

Hoppas ni fortfarande vill hänga med här!

large

blogstats trackingpixel

28 reaktion på “Welcome to the black parade

 1. Tänkte vem har ja kommit till nu va tryckte ja =)
  lycka till me nya bloggen o skriv när du orkar eller gnäll när du orkar det är din blogg du bestämmer

  fin söndag till dej kram

 2. Kul med ny blogg, liksom börja på en ny kula. :) Själv har jag haft samma blogg ända sen 2006.

  Vad synd att du inte fick tag i biljetter till Takida & Stiftelsen! De var supergrymma igår, älskade konserten. :) Jag köpte biljetter redan dagen då de släpptes. Bilder från konserten kommer i eftermiddag och finns även på instagram :)

 3. spännande :)
  Känner igen mig mycket själv, har bytt portaler, namn och allt vad det är hur många gånger som helst. I början har jag varit jättetaggad, sen vet jag inte varför men ja som du sa, motivationen har försvunnit.
  Jag har också bloggat största delen på blogg.se, men är på devote sedan ca 1 månad tillbaka :) hoppas du trivs på spotlife, aldrig provat den själv men verkar bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>